En Yeniler
Yükleniyoor...

Turbobit ' ten Para Kazanmak İstermisiniz ? ( Costaction.com)

Turbobit ' ten Para Kazanmak İstermisiniz ?
( Costaction.com)
Bir web siteniz var paylaşım yapmayı seviyorsunuz , bu kadar çaba ve vakit harcarken bu web sitesi üzerinden para kazanmak istemenizde oldukça doğaldır. Bu yazımda sizlere costaction.com sitesinden bahsetmek istiyorum.



Costaction.com Nedir ?

Consaction.com bir dosya paylaşım sitesidir. Üzerinde Turbobit.Net , Hitfile.Net ,Wayupload.Com , web sitelerini barındırır.
Eğer web sitesinden indirme bağlantıları veriyorsanız , dosyalarınızı yukarıdaki web sitelerine upload ederek 1000 indirme için 9 dolara kadar para kazanabilirsiniz. Böylelikle vakit harcayıp oluşturduğunuz web sitenizden , sizi tatmin edecek miktarlarda para kazanmanız mümkün olabilir.


Costaction.com Sitesinden Nasıl Para Kazanılır ?

Consaction sisteminden para kazanabilmek için , öncelikle web siteniz dosya paylaşım üzerine yani insanların sizin paylaştığınız birşeyleri indirmesi gerekiyor. Eğer bu şartlara uymuyorsanız lütfen diğer para kazanma yöntemlerini deneyiniz.

Eğer web siteniz dosya paylaşımı üzerine ise , hem ücretsiz olarak doyalarınızı upload edebileceğiniz hemde bu dosyalardan para kazanabileceğiniz bir sistemdir.

Costaction.com Sitesinden Ne Kadar Para Kazanabilirim ?

Consaction.com sitesinden kazanılan para kişiden kişiye çok az değişkenlik gösterir. Yeni bağlayan biri 1000 indirme karşılığında 7 dolar alacak şekilde sisteme başlar.

Daha sonra bu ücret ; değişik tarife planları , altın ortaklık , ve ref sistemi ile zamanla daha da çok artar. Fakat diğer sistemlerle uğraşmak istemeyenler için 7 dolar bile tatmin edici bir ücrettir.

Consaction.com Sitesine Nasıl Üye Olabilirim ?




Consaction.com sitesine üye olmak için BURAYA tıklayarak üyelik işlemini tamamlayabilirsiniz.


Konu ile ilgili diğer yazılar ;





Özet : Bu yazımda internetten para kazanma konusu üzerinden costaction.com sitesine , ve turbobitten para kazanma konusuna değindim. Kısaca sistemden ve üye olma aşamalarından bahsettim. Konunun detayları için , diğer linkleri ziyaret edebilir. Web sitesinden para kazanmak üzere daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.



Yorum Bırakmayı Unutmayın Lütfen :)




Benzer Aramalar: İnternetten para kazanmak , web sitesinden para kazanmak , dosya paylaşarak para kazanmak , costaction para kazanmak , turbobitten para kazanmak , turbobit.net 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.