En Yeniler
Yükleniyoor...

Göbek Yağları En Kolay Nasıl Eritilir ?

Göbek Yağları En Kolay Nasıl Eritilir ?
Göbek Yağları En Kolay Nasıl Eritilir ?

Göbek Yağlarını Eritmenin En Kolay Yolu

Göbek yağları vucudumuz için en kötü olan yağlanma tipidir. İç organlara kadar yayılması sebebiyle , sağlığımız için risk oluşturur. Göbek yağları oluşturdukları kortizol hormonu ile genel vucut yağlanmasına da katkıda bulunurlar.Hem bu nedenlerden hem de daha fit bir görüntü için hepimiz göbek yağlarından kurtulmak isteriz.




Peki Bu İnatçı Yağlardan Nasıl Kurtuluruz ?

Kendi tecrübelerimden de faydalanarak söyleyebilirim ki ; göbek yağları en inatçı ve en son giden kısımdır. Göbek yağlarını eritmek için spor ve yeme düzeninin tam olarak birbirini tamamlaması gerekiyor. Yağ ve şeker tüketimini minimum ' a indirmek. Bunların yerine sebze ve meyve yemeye özen gösterilmeli.

Yeme alışkanlıkları kadar yapılan egzersizler de göbek yağı eritmekte etkilidir. Özellikle sabahın erken saatlerinde ve kahvaltıdan önce yapılan spor yağın eritilmesinde etkilidir. Ve yine akşam yemeği sonrası yapılacak 30 dakika 'lık bir yürüyüş ve karın egzersizleri karın bölgesindeki incelmeyi sağlayacaktır.

Deniz tuzu ile yapılan masaj göbek yağlarını eritmekte etkilidir. Deniz tuzunu göbek bölgesine sürerek , oval hareketlerle yapılan masaj hem sizi rahatlatacak hem de göbek yağlarını yok edecektir. Her duştan önce 15-20 dakika yapılan bu masaj o bölgenin ısınmasını sağlayacak ve yağ yakımını artıracaktır.

Elma sirkesi de göbek yağları için etkilidir. Yediğiniz salatalarda elma sirkesini eksik etmeyiniz.

Yemeklerden sonra içilen bir bardak sıcak su , yağ emilimini azaltacak ve böylece daha az yağ depolayarak yağlarınızdan kurtulabileceksiniz.

Yemeklerden sonra içilen soya sütü, göbek yağlarını eritmede size yardımcıdır. Amerika’da yapılan bir araştırma, soya sütü içenlerde göbek yağı olmadığını ortaya koymaktadır.  Vücutta bulunan fazla şekerin yağa dönüşmeden bağırsaklardan atılmasını sağlayan soya süttü günde 2 kez içilmelidir.

Göbek yağını eritmek için düzenli egzersiz ve şeker, yağı kontrollü kullanmak gereklidir. Düzenli bir yaşam ve metabolizmayı sürekli canlı tutmak en etkili yöntemlerdir. Sağlığımız için özellikle kalp, şeker, felçten kurtulmak için göbek yağları eritilmelidir.



Benzer Aramalar:  Göbek yağı , Göbek yağı eritmek , Göbek yağı eritmek için ne yemeli , göbek yağı eritmek için hareketler , en hızlı yağ yakma yöntemi 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.