En Yeniler
Yükleniyoor...

Küçük Esnaf Film Yorumu

Küçük Esnaf Film Yorumu

Küçük Esnaf



    Önceden ismini duymuştum ama izlemek bugüne nasipmiş. Film genel anlamıyla çok hoşuma gitti.Hiç bir anında sıkılmadan izledim diyebilirim.




    Filmin konusu; çilingir olan Berhudar'ın babasının ölüm haberini aldıktan sonra başlayan, babasının kumar borcunun öldükten sonra Berhudar'a kalmasıyla devam eden bir film. Her anını kahkahalarla izleyeceğiniz bu filmin sonunda, işte her zaman ki türk filmi dediğiniz anda bambaşka türlü bitiyor siz bile şaşırıyorsunuz. Baş rollerini İbrahim Büyükak, Cengiz Bozkurt, Zeynep Koçak, Gupse Özay 'ın yer aldığı bir sağlam kadro oluşturmakta. Ayrıca Erdal Tosun burada ufak bir rolde karşımıza çıksa da gördüğüm anda duygulandım diyebilirim.Ha bu arada bir diğer nostaljik olay ise "Koş Sevim Koş" diyen Cemil Ağabeyimizin de ufak bir rolünün olması.

    Hele Berhudar'ın şu sözü hiç aklımdan çıkmayacak "Biz Fak Fakiriz." Bir çok türk filminden güzel izlemenizi tavsiye ederim.İyi seyirler.









Benzer Aramalar:Küçük Esnaf Film yorumu,küçük esnaf izle,küçük esnaf 720 p izle ,küçük esnaf full hd izle,gupse özay,berhudar,ibrahim büyükak,erdal tosun,zeynep koçak,cengiz bozkurt,küçük esnaf koş sevim koş sahnesi

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.