En Yeniler
Yükleniyoor...

PCMedik : Bilgisayarınızı Süper Hızlı Yapabilirsiniz

Akıllı telefonlar hayatımızın her anına hakim olsa da hala sadece bilgisayar kullanarak yaptığımız işler hiç hiç de az değil.

İşlerimizi bilgisayarlara oranla oldukça yüksek konfigürasyona sahip bilgisayarlarla yapıyoruz fakat yine en büyük sorunlarımızın başında; bilgisayarımızın yavaşlaması geliyor. Bu evrensel probleme çözüm konusunda çaresiz değiliz, hatta bir çok alternatifimiz var. Bunlardan biri olan PCMedik‘e göz atıyoruz.




PCMedik : Bilgisayarınızı Süper Hızlı Yapabilirsiniz

PCMedik bilgisayarınızın yavaşlamasına neden olan tüm yazılım hatalarını tespit eder ve onarır. “Bilgisayarınızı satın aldığınız ilk zamanlarda ne kadar hızlıysa, PCMedik’i kullanarak o zamanlar ki hızına getirebilirsiniz” şeklinde oldukça iddialı bir vaadi olan yazılım özellikle ısınma sorunlarına karşı gelişmiş çözümler üretiyor.
PCMedik : Bilgisayarınızı Süper Hızlı Yapabilirsiniz

Bilgisayarınızı hızlandırmak için ileri seviye ayarlar yapmaya ihtiyacınız olmadan basit adımlarla ilerleyebilirsiniz. Uygulamayı yükleyin, işletim sisteminizi ve işlemci markanızı seçin ve Optimize Now butonuna basın. İşlemin sonunda bilgisayarınızda hangi hataların düzeltildiğini de hata ayıklama raporunda görebilirsiniz.

Web Sitesi: www.pgware.com


Benzer Aramalar: bilgisayar hızlandırma , bilgisayarımı nasıl hızlandırabilirim , pcmedik , pcmedik programı nedir , pcmedik programı indir , pcmedik nasıl kullanılır

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.