En Yeniler
Yükleniyoor...

SİMYACI-Ayşe Seda Koçak


SİMYACI
  

Herkese merhaba :)
  
Bugünlerde fazla fazla kitap okuyorum :) 1 hafta boyunca en fazla kim kitap okuyacak diye girdiğim iddayı kazanamazsam itibarımı sarsacağımı düşünüp yemeyip içmeyip okuyorum. Salı günü sona erecek olan iddanın sonucunu sizlerle de paylaşacağım :)
 Gelelim Simyacı'ya.



  Simyacı kitap okumayı seven herkesin elinde bulunması gereken ve okumayan herkesin de bir an önce okuması gereken mükemmel bir eser. Üslubu, sürükleyiciliği ve özellikle de verdiği derslerle neredeyse bir kılavuz niteliğinde, başucu kitabı olacaklar arasında sonuna kadar hakkıyla yer alabilir.

  İspanya'da, gezmeyi çok sevdiği için çobanlık yapan bir genc, ard arda gördüğü rüyaların ne anlama geldiğini danışmak için bir çingeneye gider. Çingenenin söylediklerini saçma bulan çoban, kendini kral olarak tanıtan yaşlı bir adamdan da aynı şeyleri duyunca rüyasını gerçekleştirmek ve hazineyi bulmak için Mısır piramitlerine gitmeye karar verir. Bu uzun yolculukta yaşadıkları anlatılmaktadır kitapta.

  Kitap aynı zamanda bir hayat dersi niteliğindedir.'' Mutluluğa nasıl ulaşacaksın? Kaderine nasıl hakim olacaksın?'' sorularına yanıtlar arayan bir yaşam ve ahlak el kitabı...

  Bu arada, Simyacı benim ilk mini kitabım.Alırken tereddüt etmiştim acaba aynı zevki verir mi diye ama gerçekten çok severek okudum ve taşıması da çok daha kolay oldu. Bazı kitaplarınızı bu şekilde temin edebilirsiniz.

İnsanlar bir yığın acayip şeyler söylüyorlar. Bazen, koyunlarla birlikte yaşamak çok daha iyi, konuşmaz koyunlar, yiyecek ve su aramaktan başka bir şey yapmazlar. Ya da kitaplar, dinlemek isterseniz size ilginç öyküler anlatır kitaplar. Ama insanlarla konuşurken durum başka, öylesine tuhaf şeyler söylerler ki, konuşmayı nasıl sürdüreceğinizi bilemezsiniz.

Şimdiden iyi okumalar :) 

instagram hesabım için www.instagram.com/aysesedak
 



Benzer Aramalar:simyacı,okumak,okur,kitapkurdu,kitapokumak,kitaptavsiyesi,kitapyorumu,kitaplar,okuduğumkitaplar,kitaplık

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.