En Yeniler
Yükleniyoor...

Çin Seddi - The Great Wall ( Film Yorumu )




Çin Seddi - The Great Wall ( Film Yorumu )



Çin Seddi - The Great Wall ( Film Yorumu )





    Filmi internetten izlemek için Çin Seddi İzle yazısına tıklayabilirsiniz.





    Öncelikle filmin konusunu anlatayım sizlere. Filmin Konusu ;  2 tüccar paralı birkaç asker ile birlikte barutu bulmak için arayış içindedirler. Bir anda ne olduklarını bilmediği bir canavar tarafından saldırıya uğrarlar ve kolunu kesip yanlarına alırlar. Barut arayışı sırasında dağ kabileleri bunları takip eder ve bir anda kendilerini Çin Seddi'nde bulurlar. Kolu gösterdikten sonra gerçek ortaya çıkar ve Çin Seddi'nin ne amaçla yapıldığını öğrenirler. Canavarların her 60 yılda bir saldırı da bulunduklarını ve Çin Seddi'nde görevli olmayanların bilmediğini anlarlar. Bu savaşta Çin Askerleri ile birlikte savaşmaya başlarlar. Adrenalinin, maceranın tavanlara çıktığı bu film bir efsane olma adayı diyebilirim.


Çin Seddi - The Great Wall ( Film Yorumu )



    Çoğu insandan şöyle bir yorum aldım. Vay efendim Çin Seddi Hunları püskürtmek için yapıldı. Ama saptırmışlar ben izlemem diyen insanlar var yok değil. Filmin başında zaten şöyle bir açıklama var. " Çin Seddi'nin ne amaçla yapıldığı hakkında birçok efsane var. " Yani bu demek oluyor ki Türklere yada Hunlara karşı bir hakaret yok. Ve filmi izlediğiniz de zaten gerçekten muhteşem bir başyapıt olduğunu anlarsınız. Ben keyif alarak severek izledim. Sizlerinde seveceğinize eminim.





Benzer Aramalar:Çin seddi film,çin seddi film yorumu,çin seddi 1080p izle,the great wall,the great wall yorumu,the great wall 720p,çin seddi internete düştü mü,çin seddi yorumları,

1 yorum: Bir Yorum'da Sen Bırak

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.