En Yeniler
Yükleniyoor...

Zaman Öldürebileceğiniz İlginç İnternet Siteleri

Zaman Öldürebileceğiniz İlginç İnternet Siteleri 
İnsanız, sıkılmaya programlanmışız. En çok keyif aldığımız uğraşlardan sıkılmaktan tutun da en çok eğlendiğimiz insanlardan bile kaçtığımız Zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz, girmediğimiz gün olmayan FacebookTwitterInstagramPinterest gibi sosyal medya sitelerinin bile sıkılganlığımıza çare olmadığı anlar. Kendimizi bilgisayarın başında, hiçbir şey yapmadan öylece ekrana bakarken buluruz. İşte böyle anlarda sizi biraz da olsa eğlendirebilecek ya da sıkıldığınız şeylerden uzaklaştıracak internet sitelerini sizler için derledik. Sayı belirtmiyoruz, bizim için nicelik değil nitelik önemli çünkü. Merak buyurduysanız hemen başlayın.
zamanlar olur.



Müzik tınıları yapmak hiç bu kadar zevkli ve görselli olmamıştı. Neo’nun belalısı sentineller benzeri grafik elemanlarla elektronik yaratıcılıkta çığır açın. Mouse yardımıyla daha önce duymadığınız müziklerin yaratısı olun, gezegende Şahin marka arabınızla tur atın.

Beatbox için seçtiğiniz karakterlere dilediğiniz ses, efekt, melodi ve müziği giydirip, çok sesli müzikler yaratın. İster kaydedip milyonlarla paylaşın, ister zaman öldürmenin gurme mertebesinde dolanın.

Ne müzik dinlediğinizi girin, ne içmeniz gerektiğini öğrenin. İçkiye göre müzik değil, müziğe göre içki.

Space tuşuna kaç kere basabilirsiniz? Şu an pek ilgi çekici gibi gelmeyebilir ama başladığınızda bırakmak çok zaman alıyor.

İçinde bulunduğunuz ruh haline ya da ortama göre müzik seçmekte zorlanıyor ya da üşeniyorsanız bu site tam da size göre. Modunuzu seçin, gerisini ona bırakın!

Mouse’un ucuna ördek bulaşmış 🙂

Asla ihtiyacınız olmayan ama almak isteyeceğiniz tonla şey satan ve paranızı almaya ant içmiş sanal dükkan. Giren pişman, girmeyen bin pişman. 🙂

80.000 fazla online oyun. 80.000 oyuna mı şaşmalı yoksa 80.000 oyunun tek bir sitede toplanmasına mı?

Gerçekten creepy. Nereye gitsek ne yapsak görecek gibi gözlere sahip. Sahip Splinter!

Her ülkenin yer aldığı bu sitede, dünya haritasındaki herhangi bir ülkeyi ve 10 yıllık zaman dilimini tıklayarak seçtiğiniz ülkenin o yıllara damgasını vurmuş müziklerini dinleyebilirsiniz. 1900 yılından günümüze kadar gelen müzikleri dinleyerek hem ülkelerin müziksel değişimini ve gelişimlerini gözlemleyebilir hem de daha önce hiç dinlemediğiniz müzikleri dinleyebilirsiniz.

Sona en güzelini sakladık 🙂 Daha önce 365 gigapiksel bir fotoğrafa baktınız mı? Bakmadıysanız hemen bakın. Dünyanın en yüksek çözünürlüklü bu fotoğraf Avrupa’nın en yüksek dağı Mont Blanc’ı gösteriyor. Fotoğraf 3500 metre yükseklikte 5 kişilik bir ekip ile 70 bin kare ve -5 derecede 35 saatlik bir çekim sonucunda bu halini aldı. Detayları görmenin, gördükçe şaşırmanın ve daha başka detayları yakalamanın ne kadar ilginç ve ne kadar keyifli olduğunu sizler de yaşayın.
Yorum Bırakmayı Unutmayın Lütfen :)


Benzer Aramalar: İlginç Siteler , Can Sıkıntısı , Vakit Geçirmek

2 yorum: Bir Yorum'da Sen Bırak

  1. Güzel bir makale olmuş. Heleki o en sondaki bilmem kaç piksel fotoğraf barındıran websitesi harika! ;)
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.