En Yeniler
Yükleniyoor...

2017'de Burçları Neler Bekliyor-2017 Burç Yorumları

2017'de Burçları Neler Bekliyor-2017 Burç Yorumları 


Burçlar








    2016 'nın son günlerini yaşamaktayız ve belki çoğu insanın artık bitsin dediği bir yıldı galiba.Canımızı yakan birçok şehit haberleri, saldırılar, savaşlar, kavgalar daha neler neler.Peki 2017'de sizleri neler bekliyor öğrenmek ister misiniz? Sizin için derledik buyurun iyi okumalar :)


Koç Burcu  (  21 Mart-20 Nisan  )


    İş hayatınızda düşmanlarınıza karşı dikkatli olun. Aşk hayatınızda sizi sınayanlar sizi denemek isteyenler olacaktır bunlara aldırış etmeyin. Karşınızdaki insanın güvenini aldıysanız 2017'de artık ilişkide yepyeni bir boyut sizi bekliyor.Aşk hayatınızda olduğu kadar maddi anlamda da rahatlığa kavuşacaksınız.Ama bu sene Anneniz kardeşiniz veya farklı bir kadın sizin hayatınızda egemenlik kurmaya çalışacaklar.Mantıklı olduğunu düşündüğünüz şeylerde kulaklarınızı açın ve bu kişileri dinleyin.2017'de sağlık,mutluluk,huzur,para sizlerin olsun :)

Boğa Burcu  (  21 Nisan - 21 Mayıs  )


   Ailelerinden yana çok şanslı olan Boğalar bu sene evlenebilirler çocuk sahibi olabilirler.Aileyi yavaştan genişletmeye başlayacakları bir yıl olacağı aşikar. Boğaların maddi olarak dikkatli olmaları gerekecek bir yıl geliyor. Bazı maddi alanlarda bir anda karar vermeyip uzunca bir süre düşünüp karar vermeniz sizin yararınıza olacak. Bu zamana kadar işinizle alakalı verdiğiniz emeğin karşılığını bu sene alacaksınız.2017'de sağlık,mutluluk,huzur,para sizlerin olsun :)


İkizler Burcu  (  22 Mayıs - 22 Haziran  )


    İş ile ilgili sarsıntılar yaşayacağınız bir sene sizleri bekliyor. Ama bunun altından kalktıktan sonra daha iyisi ve ömürlük olacak işleriniz bir adım uzağınız da. Sadece biraz sabır. Ani maddi kayıplara dikkat edin.İnşallah 2017'ye girmeden önce bir birikiminiz vardır. Bu sizi rahatlatacak. Sevdiklerinizle ters düşeceğiniz  bir sene de sizleri bekliyor maalesef. Ne kadar da kötüymüş benim halim 2017 de acaba 2016 da mı kalsam demeyin. Biz böyle dedik diye böyle olacak hali yok ya :) 2017'de sağlık,mutluluk,huzur,para sizlerin olsun :)

Yengeç Burcu  (  23 Haziran - 22 Temmuz  )


   Eğer sizleri üzen bir ilişkiniz varsa 2017 de nokta koyun ve kendinize zaman ayırın. Biliyoruz ki yengeçler sevginin gücüne inanan kişiler ama 2017 de ara vermeniz sizi daha güçlü kılacaktır. Zaten 2016 da bunun yorgunluğunu fazlasıyla hissettiniz. Çoğu zaman bulamadığınız sizin kendinizi değerli hissetmenizi sağlayacak yeni insanlarla tanışacaksınız. Ama şunu da unutmayın hepsine öncelikle temkinli yaklaşın. Ani para kayıplarına dikkat edin, paranızı nasıl nerede harcamanız gerektiğini önceden düşünün. 2017'de sağlık,mutluluk,huzur,para sizlerin olsun :)


Aslan Burcu  (  23 Temmuz 22 Ağustos  )


   Bu yıl Aslanların her anlamda şükretmeyi öğrenecekleri bir sene geçirecekler. Suskunluğu bir kenara atıp bu zamana kadar yaptıkları lay lay lom hareketleri bir kenara bırakıp yeni aşklara yelken açacaklar. Kova, Terazi veya İkizler burcundan birileriyle yakınlık kurabilecekleri belli oluyor. Paranızı da olur olmaz işlere harcamayın. Birazcık tutumlu olsanız çok rahat olacağınızı siz de gayet iyi biliyorsunuz demi :) Dededen kalan tarla görünüyor bu sene Aslan Burcu'nun miladı olacak sanki hadi bakalım. 2017'de sağlık,mutluluk,huzur,para sizlerin olsun :)


Başak Burcu  (  23 Ağustos - 22 Eylül  )

 Bebek bekleyen Başaklar güzel haberler alacak 2017 de. Bu zamana kadar işleri yaver gitmeyen Başaklar bu sene her işlerinin yoluna girdiğini anlayacaklar. Aşk hayatlarında da rahata erecek olan Başaklar iş hayatında da patronlarının çatışmasında arada kalıp belirleyici olma işini üstlenecek ve her şeyi elinde tutmayı başaracaktır.2017'de sağlık,mutluluk,huzur,para sizlerin olsun :)


Terazi Burcu  (  23 Eylül - 22 Ekim  )


    Şair ruhlu Teraziler bu sene de çok şanslı bir yılınız olacak gibi geliyor. İş hayatınız, aşk hayatınız, maddi, manevi her alanda 2016 dan daha iyi olacak gibi görünüyor. Radikal kararlar vermekten ve insanlar hakkında hemen yorum yapmayı bırakırsanız belki hayatınızda daha gerçekçi şeyleri elde edebileceksiniz. İş yerinde sizin yerinizde olmak isteyip kuyunuz kazacak bir sürü kişi var. Ama bunları siz zaten biliyorsunuz püskürtmek için doğru zamanı bekleyin yeter. 2017'de sağlık,mutluluk,huzur,para sizlerin olsun :) 


Akrep Burcu  (  23 Ekim - 21 Kasım  )


    Her sene bir önceki senenin küllerini kenara atıp kendi yolunda yürüyen Akrepler 2017 nin en şanslı burcu olarak görmekteyiz. 2017 Akreplerin yılı olacak. Yeni iş kurmak isteyenler 2 Ocak 2017'den itibaren başvurularını yapsın hemen ayağınıza kadar gelecekler. Aşk hayatında ise yeni yeni ilişkilere yelken açacak olan Akrepler verdikleri kararların ne kadar doğru olduğunu zaman geçtikçe bir kez daha anlayacaklar. 2016 da aldığınız kararlar 2017 nin teminatı olacak desek yeridir. 2017'de sağlık,mutluluk,huzur,para sizlerin olsun :)


Yay Burcu  (  22 Kasım - 21 Aralık  )


    Yeni maceralara yelken açmaya bayılan Yay Burçları iş hayatlarında Aslan, Koç ve Yay burçlarının yardımını desteğini her zaman hissedecekler. Maddi anlamda oldukça güzel geçirecek olan Yaylar Akreplerin ortaklığına hayır dememeleri gerekmektedir. Almanız gereken kararları bir anda değil de uzunca süre düşünüp karar vermeleri Yay Burçlarının lehine olacaktır. Yepyeni başlangıçlara ve yepyeni ilişkilere hazırlıklı olun. Eski arkadaşlarınızla olan arkadaşlıklarınızı sorgulayabilir ve bazılarını bitirebilirsiniz. Her şeye hazırlıklı olun. 2017'de sağlık,mutluluk,huzur,para sizlerin olsun :)


Oğlak Burcu  (  22 Aralık - 21 Ocak  )


    Allah sana bir sabır vermiş o sabır taşı hiç mi çatlamaz. Bu kadar içine atma vur dışına gitsin. İçinde kalıp dert olacağına dışına çıksın mert olsun :) Venüs'ün enerjisi 2017 de öyle iyi gelecek ki sana yeni aşklar yeni işler para pul her şey seninle olacak. Sosyal hayatınızda yeni renkler sizi bekliyor olacak. Düğünler, törenler, dernekler daha neler neler ama hepsinin altından kalkacağını sen benden daha iyi biliyorsun.Kurnaz insanlara karşı da dikkatli olursan 2017 daha iyi geçecek gibi görünüyor.2017'de sağlık,mutluluk,huzur,para sizlerin olsun :)



Kova Burcu  (  22 Ocak - 19 Şubat  )


    Her zaman yeni şeyleri keşfetmeye çalışan sen bu sene de bu geleneği bozmayıp çalıştığın iş hayatında değişiklik yaparak farklı bir sektöre atılım göstermeyi planlayacaksın. Benden Kovalara tavsiye böyle köklü bir değişiklik hem sizi hem ailenizi hem de çevrenizdekileri olumsuz etkileyecek. Bunun için en doğru zamanı bekle ve yapmaya başla. Yoksa çok büyük paralar kaybedebilirsin hatta çevrendeki insanlar bile senden uzaklaşabilir. 2017'de sağlık,mutluluk,huzur,para sizlerin olsun :)


Balık Burcu  (  20 Şubat - 20 Mart  )


   Hassas ve duygusal olan balık burçları 2017 de yaşayacakları şeyleri hayretle gözlemleyecekler. Ben yapmam bu olmaz dedikleri her şeyi yaptıklarını ve kendilerinde gördüğü değişiklikler karşısında şaşkına dönecekler. 2017 yılında balıklar aradıkları aşkı bulacaklar. Sadece işin emin olma kısmı kalacak geriye. Onuda ne kadar detaylı şekilde düşünürseniz düşünün fırsat bu fırsat deyip kaçırmayacak kadar da zekisiniz. Bu sene Balıkları en çok mutlu edecek burçlar su grubundakiler gibi görünüyor. Hadi bakalım 2017 ye girelim de görün neler neler oluyor :) 2017'de sağlık,mutluluk,huzur,para sizlerin olsun :)




    Paylaşmayı ihmal etmeyiniz.Başka arkadaşlarınızda 2017 de kendilerini nelerin beklediğini görsünler :)









Benzer Aramalar:2017 burç yorumları,tarot falı,2017 de balık burcu,2017 de akrep burcu,2017 de kova burcu,2017 de aslan burcu,2017 de terazi burcu,2017 de ikizler burcu,2017 de başak burcu,2017 de terazi burcu,2017 de yay burcu,2017 de oğlak burcu,burç tarihleri,günlük burç yorumları,burç uyumları,yükselen burcum ne,burçların özellikleri,burç yorumu,yeni burç tarihleri,yeni burç takvimi

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.