En Yeniler
Yükleniyoor...

Çalgı Çengi İkimiz 6 Ocakta Sinemalarda


Çalgı Çengi İkimiz 6 Ocakta Sinemalarda



Çalgı Çengi İkimiz






    Ve beklenen yeni sinema filmi Çalgı Çengi İkimiz 6 Ocakta Sinemalar da olacak. Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Ayhan Taş ve Şinasi Yurtsever'in baş rollerini paylaştığı film Çalgı Çengi 1 in devamı niteliğinde olacaktır. Filmin konusu; mafya tarafından kaçırılarak düğün şarkıcılığı yaptırılan Gürkan ve Salih in maceraları bitmek bilmiyor. Salih sevdiği kızla evlenmek için mafyanın istediği şeyi yapmak zorunda. Çalgıcı olarak gittikleri düğünde bulunan nikah memurunu kaçırmaları isteniyor.


    Kahkaha dolu bir film olacağı şimdiden belli olan Çalgı Çengi İkimiz filminde nefesler tutuldu. Herkes 6 Ocak'ın bir an önce gelmesini bekliyor. Aşağıda bu eğlence dolu olacak filmin fragmanı var buyurun iyi seyirler :)





Çalgı Çengi İkimiz









Benzer Aramalar: çalgı çengi ikimiz,çalgı çengi ikimiz film yorumu,çalgı çengi ikimiz başrol oyuncuları,çalgı çengi ikimiz ne zaman vizyona girecek,murat cemcir,ahmet kural,rasim öztekin,çalgı çengi ikimiz 720p izle,çalgı çengi ikimiz fragman izle,çalgı çengi 2 youtube,çalgı çengi ikimiz izle,çalgı çengi 2 izle,çalgı çengi ikimiz full izle,çalgı çengi ikimiz full hd izle,çalgı çengi ikimiz oyuncuları,çalgı çengi ikimiz film yorumu,çalgı çengi ikimiz beyaz perde,çalgı çengi ikimiz ımdb ,çalgı çengi ikimiz teaser,çalgı çengi ikimiz ne zaman vizyona girecek,çalgı çengi ikimiz vizyon tarihi

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.