En Yeniler
Yükleniyoor...

Facebook Profilinize Kim Bakmış?



Facebook Profilinize Kim Bakmış?


Facebook


   Merhaba arkadaşlar.Önceden facebook profilinize kimin baktığını rahatlıkla programlar yardımıyla öğrenebiliyorduk.Şu anda ise programların yerini facebook'un bir özelliği yardımıyla görebiliyoruz.Yanlız burada yazılan adımları Google Chrome dan yaparsanız sonuç alırsınız.Aşağıda yazılanları sırasıyla uygulamanız yeterli olacaktır.





    1) Öncelikli olarak kendinize ait olan profilinize girin.

    2) Klavyenizden Ctrl+U yapın.

    3) Açılan sayfa da "Ctrl+F" tuşuna basın ve sağ üstte çıkan arama boşluğuna "InitialChatFriendList" yazın Enter a basın.

facebook


    4) Orada yazılı bulunan kodlar arasından "InitialChatFriendList" kısmını bulduktan sonra sonrasında yazan numaraları seçin.Numaraları seçerken - işaretine kadar olan kısmı seçin ve "Kopyala"yapın.


facebook



    5) Yeni bir pencerede www.facebook.com/Numaralar kısmında / işaretinden sonra kopyalama işlemi yaptığınız numarayı "Yapıştır" ın ve sizin profilinize bakanları görün.

Örneğin; www.facebook.com/10004545463

facebook


    6) Orada yazan her bir numara sizin profilinize bakanları temsil etmektedir.


    Yapamadığınız bir yer olursa bu yazının altına yorum bırakabilirsiniz.Geri dönüş yapılacaktır.





Benzer Aramalar:facebook profiline bakanlar,facebook profilime kime bakmış,facebook a bakanlar,facebook,facebook profilime bakanlar,facebook bakanlar listesi,facebook a bakanları nasıl görebilirim,facebook uygulaması profile bakanları görme,facebook profilinize kim bakmış,facebook profiline bakanları görme,facebook profil bakanları görme programı,facebook bakanları görme programı

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.