En Yeniler
Yükleniyoor...

Catia V5 R21 Tek Link İndir - Hızlı (32 - 64 Bit ) İndir

Catia V5 R21 Full Torrent (32 & 64 Bit ) İndirBlogumda mühendislik programlarına , eğitim setlerine ve alıştırmalarına yer vermeye çalışıyorum.Sizin de aradığınız başka programlar varsa ;

Bilgikumbarası/Mühendislik/Programlar 

Kısmını Ziyaret Edebilir, Veya yukarıda ki link'e tıklayarak tüm programları görebilirsiniz.

Aradığınız veya , bulamadığınız program için web sitesinin üst kısmın da bulunan istek bölümünden program istediğinde bulunabilirsiniz.


Catia V5 R21 

Catia ( Computer Aided Three-Dimensional Interactive Application ) fransız Dassault Systèmes şirketi tarafından üretilen  bir CAD / CAM yazılımıdır. Pek çok sektörde oldukça sık kullanılan bir yazılımdır. Özellikle otomotiv , uçak üretim , ve simulasyon sektörlerinde kullanılır.






Bir ürün, tasarımcı tarafından Catia programında tasarlandıktan sonra ergonomi uzmanı, tasarımın ergonomisini araştırır. Bir sonraki aşamada mühendisler tasarlanmış parçanın her türlü dayanım hesaplamaları, kalıplanması ve son şekillerin oluşturulması işlemlerini yaparlar. Ardından sıra imalata yönelik çalışmalara gelir. Son olarak parçanın ne şekilde imal edileceği hesaplanır ve parça sanal ortamda imal edilir. İmalat sırasında her türlü yüzey analizleri yapıldıktan sonra parça gerçek imalata girer. Özetleyecek olursak Catia programı; endüstriyel amaçlı tüm ürünlerin hem tasarımı hem analizi hem de imalatını son derece hızlı, kolay ve güvenilir yapan bir bilgisayar yazılımıdır.

Bu yazımızda catia indirme linklerini ve kurulum adımlarını sizlerle paylaşacağız.


Catia V5 R21 Tek Link (32 - 64 Bit ) İndir



Not : Link'i tıkladıktan sonra 5 saniyelik bir reklam çıkacaktır. Reklamı geçtikten sonra indirme otomatik olarak açılacaktır.




Benzer Aramalar: Catia V5 R21 , Catia V5 R21 torrent , Catia V5 R21 torrent indir ,Catia V5 R21 torrentle indir , Catia V5 R21 indir , Catia V5 R21 yükle , Catia V5 R21 torrent yükle , Catia V5 R21 download , Catia V5 R21 download torrent , Catia V5 R21 full , Catia V5 R21 full torrent , Catia V5 R21 full torrent download , Catia V5 R21 32 bit , Catia V5 R21 64 bit , Catia V5 R21 crack

2 yorum: Bir Yorum'da Sen Bırak

  1. ÇOK SAĞOLUN Bİ BURADA İNDİRİLİYOR KOLAY OLARAK TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  2. nerde indirme linki aq habeş maymunu

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.