En Yeniler
Yükleniyoor...

Sevgiliye, Arkadaşa Alınacak Hediyeler




Yılbaşında Sevgiliye, Arkadaşa Alınacak Hediyeler



    Yeni yıla gireceğimiz şu günlerde yılbaşı çekilişine mi katıldınız? Sevgilinize yana yakıla hediye mi arıyorsunuz?  Eşinizi şok edecek bir hediye mi düşünüyorsunuz? Derdinize derman olacak bu yazıda bakalım neler neler var :)




Sevgiliye,Arkadaşa, Alınacak Hediyeler


    Erkeklere Alınacaklar: Kol saati, Kazak, Cüzdan, Kravat, Kupa Bardağı, Fotoğraf Baskılı Duvar Saati, Bileklik, Bilgisayar Oyunları ( Eğer oyun manyağı ise ), Şarjım bitiyor diye sizinle görüşmelerini kısa kesiyorsa Power Bank, Kemer, Fotoğraf baskılı Zippo Çakmak, Yılbaşı Hatıralı Yastık, Sigara Tabakası, Kitap Ayıracı, Kol Düğmesi, İsme Özel Kalem, Baskılı Puzzle, İsme Özel Fotoğraf Çerçevesi, Masa Saati, Gömlek, Anahtarlık, Kara Kalem Portre Resim, Fotoğraflı Mouse Pad, İsme Özel Kartvizitlik


    Kadınlara Alınacaklar: Takı, Parfüm, Çiçek, Çikolata Sepeti, Kek Sepeti, Kalpli Yastık, Ayıcık, Bayanlara Özel Hazırlanmış Hediye Sepetleri, El Yapımı Hediyeler, İçinizden Geçen Güzel Sözlerin Yazılı Olduğu Bir Anı Defteri, Resimli Yılbaşı Takvimi, Baskılı Puzzle, Resimli Çerçeve, İsimli Kolye, İsimli Kol Saatleri, Fotoğraf Baskılı Duvar Saati, Kara Kalem Resim, 2016' nın En İyi Sevgilisi Oscarı, 2016' nın En İyi Annesi Oscarı, 2016' nın En İyi Eşi Oscarı.


    Şimdi kadınlara alınacaklar listesi az oldu diye düşünebilirsiniz. Ama sadece hediye almakla bitmez abiler. Bu hediyeleri vermek için romantik bir akşam yemeği, gerekiyorsa kırmızı şarap ve yemeğin sonunda da büyük bir sürprizle dilek balonu uçurmanız gerekiyor. İnşallah az da olsa yardımcı olmuşuzdur. :) 









Benzer Aramalar:yılbaşı hediyeleri 2017,yılbaşı hediyeleri bayan,kadına alınacak yılbaşı hediyeleri,erkeğe alınacak yılbaşı hediyeleri,sevgiliye alınacak hediyeler,erkeğe alınacak hediyeler,kadına alınacak hediyeler,kızlara alınacak hediyeler,hediye fikirleri,hediye yorumları,arkadaşa hediye,yılbaşı hediye fikirleri,el yapımı hediyeler,kurumsal yılbaşı hediyeleri, hediyelik eşya,hediye sepeti,noel,christmas,happy new year,new year 2017,ilginç hediye,hediye seçenekleri,hediye kulübü,hediye siteleri,hediye fabrikaları,sevgiliye hediye sepeti,kişiye özel hediyeler,

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.