En Yeniler
Yükleniyoor...

Çalgı Çengi Sinemalarda ( Film Yorumu )




Çalgı Çengi Sinemalarda ( Film Yorumu )



çalgı çengi ikimiz






    Ve beklenen gün geldi. Çalgı Çengi İkimiz Sinemalarda. Az önce filmden çıktım ve hemen yorumları sizinle paylaşmak istedim.Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin ve Ayhan Taşın baş rollerini paylaştığı film Çalgı Çengi 1 i geride bırakacağa benziyor. Filmin konusu şu; evlenmeye karar veren Salih evlenmesi için mafyadan çıkması gerektiğini düşünüyor. Mafya Babası İsmet ise bir düğündeki nikah memurunu kaçırdıklarında serbest kalacaklarını söylüyor. Ve film bundan sonra akıl almaz yerlere gidiyor. Şimdi diyorsunuz ki nikah memuru ne alaka. Filmi izledikten sonra neyin ne olduğunu anlayacaksınız.

çalgı çengi ikimiz



    Baştan sona kahkahalarla izlediğim film kesinlikle 2017' nin en çok gişe alacak filmi olacağını belli ediyor. Kesinlikle bir an önce gidip izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Film 10 üzerinden 9 u hak ediyor. İyi seyirler :)












Benzer Aramalar: çalgı çengi ikimiz,çalgı çengi ikimiz film yorumu,çalgı çengi ikimiz başrol oyuncuları,çalgı çengi ikimiz ne zaman vizyona girecek,murat cemcir,ahmet kural,rasim öztekin,çalgı çengi ikimiz 720p izle,çalgı çengi ikimiz fragman izle,çalgı çengi 2 youtube,çalgı çengi ikimiz izle,çalgı çengi 2 izle,çalgı çengi ikimiz full izle,çalgı çengi ikimiz full hd izle,çalgı çengi ikimiz oyuncuları,çalgı çengi ikimiz film yorumu,çalgı çengi ikimiz beyaz perde,çalgı çengi ikimiz ımdb ,çalgı çengi ikimiz teaser,çalgı çengi ikimiz ne zaman vizyona girecek,çalgı çengi ikimiz vizyon tarihi

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.