En Yeniler
Yükleniyoor...

WhatsApp Bilgisayarda Nasıl Kullanılır ?

whatsapp-pc

En popüler mesajlaşma uygulamalarından olan whatsapp artık bilgisayarlarınızda da kullanılabiliyor. Üstelik whatsapp firmasının sunduğu orijinal programı bilgisayarınıza kurmanız whatsapp ' ı kullanmanız için yeterli.


Aslında whatsapp'ı daha önce çoğumuz whatsapp web üzerinden bilgisayarımızdan kullanabiliyorduk. Fakat bu yeni özellik bilgisayarımıza kurduğumuz bir program ile daha hızlı ve etkin bir kullanımı bizlere sunuyor.

Bunun güzel tarafı, vaktinin çoğunu bilgisayarda geçirenler, telefonlarına bağımlı kalmadan mesajlaşabilecekler. Aynı zamanda telefon klavyesine göre daha hızlı yazılabilen bilgisayar klavyesinden yazma rahatlığına kavuşacaklar.

Üstelik artık tek tık ile whatsapp'tan gönderilen fotoğraf , video , ses dosyalarını bilgisayarınıza kaydebileceksiniz.

Peki Whatsapp Pc'yi Kullanmak İçin Ne Yapmalıyım ?


Öncelikle Whatsapp Pc Programı yazısına tıklayarak whatsapp'ın kendi sitesinden whatsapp pc programını bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor. İndirdikten sonra programa giriş yaparak whatsapp'ı bilgisayarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Whatsapp'ın bu yeni özelliği hakkında ki görüşlerinizi yorum kısmından iletebilirsiniz.



Benzer Aramalar: Whatsapp , Whatsapp pc , Whatsapp pc programı , Whatsapp pc'de nasıl kullanılır , Whatsapp bilgisayar , Whatsappı bilgisayarda kullanmak , Whatsapp web , Whatsapp bilgisayar , Whatsappa bilgisayardan girmek , Whatsapp bilgisayarda kullanmak 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.