En Yeniler
Yükleniyoor...

Fringe ( Dizi Yorumu )

Fringe ( Dizi Yorumu )


Fringe ( Dizi Yorumu )



     Bilim - Kurgu Dizilerinin 1 numarası diyebileceğim bir dizi. Biteli bayağı uzun zaman oldu ama etkisini hala sürdürmekte. Aslında ben Bilim - Kurgu tarzındaki dizileri pek sevmezdim ilgimi çekmezdi. Ama Fringe resmen tabuları yıkan bir başyapıt olduğunu kanıtlamış durumda.





Fringe ( Dizi Yorumu )



   Kısaca konusu şu şekilde ; Walter Bishop ünlü bir profesör. Zamanında dünyada olup biten herşeyle alakalı araştırmalar yapmış ve dünyaya katkı sağlamış bir bilim adamı. Bir olay esnasında hemen ne yapılması gerektiğini bilen ve aklınıza ilginç gelebilecek herşeye bir cevabı olan zeki biri. Oğlu Peter Bishop ile arası çok bozuk. Olivia Dunham ise FBI ajanı. Bir olay sonrasında Olivia Dunham bu işi sadece Walter Bishop un çözeceğini düşünür ve akıl hastanesinde olan doktoru sadece oğlunun refakatiyle çıkaracağı söylenir ve olaylar bu şekilde başlar ve devam eder.



Fringe ( Dizi Yorumu )



    Her bölümünde farklı olayların olduğu ve sizin soluksuz izleyebileceğiniz bu dizi de yaşanan olaylara hiçbir zaman inanamayacaksınız ve tek düze bir konusu olmadığını anlayacaksınız. Birçok dizi izledim ama Fringe benim için her zaman birinci olmuştur. Başladığınıza asla pişman olmazsınız.





















Benzer Aramalar:fringe,fringe imdb,olivia dunham,walter bishop,peter bishop,fringe paralel evren,fringe dizi yorumu,dizimag,fringe konusu,fringe dizi film yorumları,dizi film yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.