En Yeniler
Yükleniyoor...

Ağırlık Çalışmanın Zayıflama Üzerindeki Etkileri Nelerdir ?

Ağırlık Çalışmanın Zayıflama Üzerindeki Etkileri Nelerdir ?

Ağırlık Çalışmak Ve Zayıflamak
Ağırlık Çalışmak Ve Zayıflamak

Zayıflamak isteyen ve aynı zamanda ağırlık çalışması yapanların en büyük korkularından birisi ; zayıflamaya çalışırken çalıştığı ağırlıklar yüzünden irileşip hacim kazanmaktır. Fakat vücut geliştirenlerin hacim kazanmak için verdikleri fedakarlıklar düşünüldüğün de bu işin o kadar da kolay olmadığı anlaşılabilir. Yani zayıflayayım derken hacim kazanmak öyle kolay değildir.

Kilo Vermede Ağırlık Çalışmanın Önemi Nedir ?

Spor yapmadan uygulanan zayıflama programları fit bir vücut'a sahip olmamızı sağlamaz. Aksine çok fazla verdiğimiz kilolar deride sarkma , çatlama gibi problemlere sebep olur. Hatta ne kadar zayıflarsak zayıflayalım , vücut'da ki yağlardan hep şikayetçi oluruz.
Kilo Vermek ve Ağırlık Çalışması
Kilo Vermek ve Ağırlık Çalışması

Sadece diyetle istenilen vücut görünümüne sahip olmak pek mümkün değildir. Yapılan diyeti ; spor ve ağırlık çalışmalarıyla destekleyerek hem sağlıklı bir vücut'a sahip olabiliriz. Hemde çok fit bir görünüm elde edebiliriz.

Ağırlık çalışmak , vücut'u sıkılaştırarak ; daha toplu ve fit bir görünüm sunar size. Bu yüzden kas yapmak istemiyorsanız bile düşük ağırlıklarla çalışmanız tavsiye edilir.





Benzer Aramalar: Fitness, Vücut Geliştirme, Zayıflama ağırlık çalışmanın önemi, kilo vermek, zayıflama

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerlidir , en kısa sürede dönüş yapılacaktır.